torek, 14. november 2017

CME CEO: Bitcoin Futures bi lahko začeli trgovati hitro kot bo tukaj december

Predsednik in generalni direktor skupine CME, Terry Duffy, je dejal, da bi lahko borzni operater z izvedenimi finančnimi instrumenti seznanil z načrtovanim terminskim produktom bitcoin že naslednji mesec.
"Mislim, da bomo drugič v drugem tednu decembra videli našo pogodbo za uvrstitev na seznam," je danes povedal CNBC, pri čemer je namignil, da bi trgovanje lahko začelo že drugi teden decembra.

Podjetje je v oktobru naredilo valove, ko je razkrilo, da je zahtevalo regulativno odobritev, da navede svoj prvi bitcoin izdelek. Takrat je CME dejal, da bodo terminske pogodbe vezane na obstoječi indeks cen, ki se bo začel leta 2016, in bo poravnan z denarjem.
Med pomembnimi komentarji Duffyja v intervjuju: vpogled v to, kako bi CME obravnaval velika nihanja v ceni. Predlagal je, da se CME lahko zaustavi trgovanje v primeru pomembnih nihanj in da bi bila v primeru katastrofalnega znižanja cen pozvana obstoječa pravila.
"Poslušaj, ko mi kdo reče:" cena bo na nič, kaj boš naredil? " Ne bom ga pustil na nič, "je pojasnil in dodal:

    
"Nekaj ​​bom udejstvoval. Če se bo trg strmo obremenjeval, bomo prenehali trgovati in če mislimo, da izdelek izgine, imamo dolge, imamo kratke, jih bomo povezali po ceni in tako se danes naša pravila preberejo. "

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...