četrtek, 25. januar 2018

Začetek digitalnega tržišča zaključil prodajo v vrednosti 15 milijonov dolarjev

Začetek, katerega namen je bil izgradnja decentraliziranega trga, je v začetni ponudbi kovancev zbral 15 milijonov dolarjev.

Listia, ki načrtuje začetek decentraliziranega trga naslednjega meseca, je med prodajo dobila skladov od več kot 4.000 ljudi. Začetek, ki je bil ustanovljen leta 2009, že upravlja bolj tradicionalno spletno tržišče, vendar se s pomočjo tehnologije premika z razvojem novih storitev.

Družba je dejala, da se je prodaja končala približno 12 minut po tem, ko je zadela vrh v višini 15 milijonov dolarjev. Sodelujoči za prodajo vključujejo ConsenSys Ventures in Tetras Capital, po mnenju izvršnega direktorja Gee Chuanga.

Družba je tudi napovedala, da bo 28. februarja objavila svoj Protokol za brizgalne tiskalnike na svojem trgu. Istega dne bodo uporabniki tega spletnega mesta prejeli originalne XNK žetone Listia, ki jih lahko uporabljajo za nakup ali prodajo izdelkov, navedenih na spletni strani družbe. Chuang je dejal, da bo na lansiranju prišlo do 10 milijonov uporabnikov, ki bodo prejeli žetone XNK.

Namen Ink protokola je decentralizirati trge, tako da uporabnikom omogoči, da sami vzpostavijo svojo verodostojnost, ne da bi se bali spletnih strani na kateri prodajajo, da bi jih blokirali.

Chuang je pojasnil:

"Protokol Ink decentralizira tržišča tako, da kupcem in prodajalcem omogoča nadzor nad lastnim ugledom, izberejo katero koli tržno platformo, ki bi jo raje uporabljaji, in varno plačujejo blago in storitve, ne da bi se zanašali na katerega koli osrednjega ponudnika storitev."

Listia želi uporabiti protokol kot način, ki omogoča uporabnikom, da na istem artiklu navedejo več trgov, pri čemer se vsak vnos spremeni po potrebi, če je predmet kupljen - ne da bi prodajalec zahteval ročno urejanje podatkov o seznamu, kot je že poročal CoinDesk.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...