sreda, 25. april 2018

MarketWatch spremlja osem novih kriptovalut

MarketWatch, enota za objavo novic Dow Jones Media Group, je v sredo sporočila, da bo začela slediti tržnim potezam dodatnim osmim kriptovalutam.

V sredo je družba dejala, da bo MarketWatch na vrhu svojega orodja za sledenje bitcoina prikazal podatke za ether, XRP, bitcoin cash, litecoin, ether classic, monero, dash in zcash. Spletna stran sledi ceni bitcoina od leta 2014.


Nova služba bo objavila citate v realnem času za ameriški dolar in evro, kot tudi zgodovinske trende cen za devet kriptovalut z uporabo podatkov iz kriptovalutne izmenjave Kraken.


"Ni dvoma, da so naši bralci kot svetovno najbolj varni vlagatelji pozorni na digitalno valuto in veseli smo, da bomo v našem realnem času spremljali skupno 9 kriptovalut v evrih in USD, s pomočjo Krakena" je v izjavi povedal Dan Shar, generalni direktor MarketWatcha.


Skupina Dow Jones Media sama se je v zadnjih dneh preselila v preizkusno blockchain mrežo, morda je signalizirala širši interes za tehnologijo v podjetju, mimo svojih ponudb na MarketWatchu.


Dow Jones je prejšnji teden dejal, da sodeluje z zagonskim spletnim brskalnikom Brave, ki je usmerjen v zasebnost, da bi preizkusil svojo blokckchain platformo. Obe podjetji bodo preskusili dostavo vsebin z uporabo Brave platforme za digitalno oglaševanje na podlagi blockchaina, hčerinska podjetja Dow Jones Media Group Barron's in MarketWatch pa bodo postala "preverjeni poročevalci", kot so že poročali.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...