ponedeljek, 17. september 2018

Bitsy sprožil uporabniku prijazno kripto denarnico

Blockchain Startup Bitsy želi pomagati zgraditi povezavo med kriptovalutami in fiat denarjem.

V ta namen je podjetje napovedalo novo kripto denarnico v petek, za zagotovitev poenostavljene uporabniku prijazne izkušnje. Izvršni direktor Ann-Marie Hopkins je CoinDesku povedal, da bo denarnica uporabnikom omogočila, da kupijo določeno količino kriptovalut, kot je bitcoin in zagotavljajo da bo "lažje dobiti bitcoin od ene osebe do druge."

Bitsy, ki je investirala v Medici Ventures, blockchain hčerinske družbe velikanskega giganta Overstock.com - pravi, da njegova denarnica ponuja čisti vmesnik za novince, ki skrivajo denarnice, preverjanja transakcij in druge tehnične podrobnosti, čeprav bodo ti še vedno ostali dostopnejši za bolj izkušene uporabnike.

Hopkins je pojasnil:

"Želimo si, da bi redna bitcoin tehnična oseba to cenila hkrati pa želimo, da je bolj splošna, bolj uporabna in dokler ne bomo bolj dostopni ne mislimo, da jo bodo ljudje uporabljali."

Glede na spletno stran podjetja bo izdelek uporabljal prepoznavanje obrazov za dostop do denarnice na napravah, opremljenih s tehnologijo.

Če želite uporabiti nov izdelek, uporabniki kupijo želeno količino bitcoina v ameriških dolarjih in kriptovaluta "gre v vašo denarnico", pravi Hopkins. Če želite nakazati bitcoin nekomu drugemu, denarnica privzame QR kodo namesto bitcoiin naslova.

"Če ne želite skrbeti za tehnične stvari, vam ni treba. Seveda pa imate dostop, če želite pregledati preverjanja," je dodala.

Ob začetku bodo uporabniki lahko prenesli sredstva predvsem med posameznike. Vendar pa družba namerava s svojo platformo delovati kot on-ramp za tiste, ki želijo kupiti blago ali storitve na spletu.

"To je to kam gremo. To je ideal, podjetja dobijo denarnico, pošljete jim bitcoin, zaračunajo vam bitcoin, lahko pa je to le še ena oblika plačila", je dejal direktor.

Če želite zagnati to razširitev, bo Overstock.com dodal integracijo za denarnico konec leta 2018 ali zgodaj leta 2019, kar bo strankam omogočilo, da hitro kupijo predmete za prodajo na svoji platformi z uporabo kriptovalut. Na koncu bodo kupci podjetja Overstock.com lahko celo neposredno kupili bitcoin preko aplikacije.

Medtem ko uporabniki v razvitih državah že imajo možnosti nakupa in transakcije z bitcoinom bodo lahko tisti, ki imajo težave pri dostopu do bančnih storitev lažje opravljati transakcije z Bitsyjem, je dejal Hopkins.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...