torek, 23. januar 2018

Indijski državni partnerji s skladom za zagon Blockchain ekosistema.

Andhra Pradesh, indijska država, znana po svojih prizadevanjih za raziskovanje blockchain aplikacij  dosega nov dogovor z lokalno družbo.

Po mnenju s strani vlade je Andhra Pradesh podpisala memorandum o soglasju s Covalent Fundom, da bi začeli z blockchain ekosistemom v okviru južne pokrajine Fintech Valley Vizag.

Partnerstvo bo tudi kmalu začelo z blockchain univerzo z začetno naložbo v višini 10 milijonov dolarjev glede na objavo.


V skladu s poročilom o poslovnih novicah Inc42 bo Covalent sklad pomagal državam pri zagotavljanju hitrega zagona podjetij večji dostop do kapitala in drugih virov ter razvoj blockchain sklada.

Država upa, da bo prihodnje leto integrirala platforme blockchain v uradna podjetja, je dejal Andra Pradesh-ki, minister za informacijsko tehnologijo Nara Lokesh. Del cilja je razviti pregledno upravljanje prek blockchaina.

Nadaljevali so:

"Naše sodelovanje s Covalent Fundom je osredotočeno na oblikovanje trajnostnega ekosistema svetovnega blockchaina v državi, ki bo na inovativne zagonske načine deloval z začetnim stanjem, kot je naš."

Obvestilo zaznamuje najnovejšo potezo sedme največje indijske države pri spodbujanju uporabe tehnologije blockchain. Lansko leto je država napovedala partnerstvo z blockchain zagonom ChromaWay, da pilotira zemljiško knjigo in ločeno partnerstvo z družbo cybersecurity WISeKey, da bi zagotovila zasebne podatke na blockchainu.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...