četrtek, 16. november 2017

KPMG se pridružuje skupini za zagovorništvo Blockchain-a

Računovodski velikan KPMG je postal zadnji član združenja Wall Street Blockchain Alliance (WSBA).

KPMG se bo pridružil neprofitnemu trgovinskemu združenju kot članici družbe, ki bo prevzel sedež v svojem upravnem odboru, so sporočili v sporočilu za javnost. Eamonn Maguire, vodilni svetovni ponudnik storitev KPMG-a za digitalne knjige, je v izjavah dejal, da blokchain "zori" glede na svojo proizvodno fazo in ima prihodnost "močno vplivati" na finančno industrijo.


Z obstoječimi člani podjetij, vključno z BlockEx, Blockchain Intelligence Group, Calypso, med drugim, bo KPMG uporabil svoj položaj v skupinskih delih, da bi olajšal rast in sprejemanje porazdeljene tehnologije na vseh finančnih trgih.Ron Quaranta, predsednik WSBA, je dejal:

    
"Veselimo se sodelovanja z njimi [KPMG], kot naši globalni člani in resnično svet, začeli izvajati inovacije na področju blokiranja na finančnih trgih in zunaj nje."


Ta poteza označuje najnovejši konzorcijski napor za KPMG, ki je lans
ko leto uvedel paket blokov za storitve, ki je bil povezan z Microsoftom, da bi še naprej raziskoval svojo industrijo in začel govoriti odkrito o prepričanju, da bi tehnologija lahko vplivala na svoje stranke.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...