petek, 23. marec 2018

Podružnica TSX Group za zagon kriptovalutnega posredništva

Podružnica kanadskega borznega operaterja TMX Group sproža kriptovalutno posredništvo.

TMX je v četrtek dejal, da je hčerinska družba, Shorcan Digital valuta omrežja, sodelovala s Paycase Financial na pobudo, ki bi se osredotočila na Bitcoin in Ether pri zagonu, ki je predviden za drugo četrtletje leta 2018.


Izvršni direktor Paycase Joseph Weinberg je borzo pozval kot "prvo javno krožno borzno mizo z izmenjavo", novo partnerstvo "predstavlja resnično institucionalizacijo kriptovaluto kot razred sredstev".


Še naprej je dejal:


"Partnerstvo Paycase s TMXom je rešilo velik problem v blockchain ekosistemu. S tem partnerstvom smo zgradili prvi večji most med kripto svetom in tradicionalnimi finančnimi trgi."


V dodatnih izjavah je predstavnik za TMX Group naredil premik, saj je bil namenjen ponujanju novih vrst storitev svojim strankam in je nedvomno neposredno izkoriščanje nekaterih zahtev po nakupih kriptovalut na kanadskem trgu.


Ker nove tehnologije še naprej oblikujejo globalno finančno industrijo, še naprej raziskujemo nove načine za razvoj našega poslovanja, da bomo lahko zadovoljili potrebe strank na tradicionalnih in netradicionalnih trgih, "je povedal John Lee, direktor podjetja za inovacije in razvoj izdelkov. v pričakovanju zagona.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...