četrtek, 29. marec 2018

Uphold dodaja možnosti kupovanja in prodaje za Ripple XRP

Uphold zagon digitalnih plačil je v sredo sporočil, da je dodal podporo za Ripple XRP kriptovaluto.

XRP se pridružuje obstoječemu seznamu valut in kriptovalut družbe Uphold, ki jih je mogoče kupiti ali trgovati, Bitcoin, Ethereum in Bitcoin Cash, so med drugim tudi že v meniju.


Po besedah ​​podpredsednika J.P. Thieriotija, ta korak sledi anketi Twitter prejšnjega meseca, ki je pokazala, da je XRP najbolj priljubljena valuta, katero je treba dodati in za katerega je glasovalo 51 odstotkov oddanih pa je bilo več kot 12.000 glasov. V januarju so prav tako bile 57,5 ​​$. milijonov vredne naložbe nekdanjega glavnega operaterja Rippla Grega Kidda in nakup mobilne trgovine Cortex MCP mesec dni pozneje.


Uphold je že približno mesec dni delal na integraciji XRP, je dejal Thieriot, ki je pojasnil:

    
"Na splošno moramo poiskati sodelujoče stranke, s katerimi lahko trgujemo, glede na naš sistem, ker nimamo notranje knjige naročil. Ustvariti moramo integracijo s tretjo osebo. V primeru XRP je to povsem nova blockchain enota - to ni kot dodajanje žetona ERC-20, ki je za nas relativno trivialna. "


XRP je mogoče zamenjati brez zaračunavanja pristojbin in jih je mogoče trgovati ali uporabljati v transakcijah med obstoječimi ponudbami družbe Uphold, v skladu z izjavami. Te vključujejo sedem kriptovalut in 23 fiat valut nad štirimi plemenitimi kovinami.


Po mnenju podjetja Uphold je naslednja faza podpore povezana z omrežjem Ripple, ki omogoča neposredno nakazovanje in dvig prek omrežja. Družba je dejala, da bi bilo treba to narediti v naslednjih nekaj tednih.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...