sreda, 23. maj 2018

Circle dodaja funkcijo »Buy the Market« na aplikacijo Crypto Investment

Plačilni zagon Circle je zagnal polno različico svoje aplikacije za kripto naložbo.

Po začetnem zagonu marca 2018, podjetje pripravlja aplikacijo s svojim celotnim paketom storitev, ki so na voljo od torka. Circle je najprej objavil svojo aplikacijo usmerjeno v vlagatelje novembra in jo kasneje objavil v 46 ameriških državah kot del "zgodnje faze dostopa".


Ena od značilnosti, ki je v živo potekala v torek, je orodje "Buy the Market", ki je namenjen novim uporabnikom, je povedala direktorica podjetja Circle, Rachel Mayer, za CoinDesk.


"Buy the Market" je vrhunec vsega, kar smo počeli od mehkega zagona, "je dejala in pojasnila:

    
"To poskuša rešiti problem prijave in kako biti novi vlagatelj če niste prepričani, koliko želite vložiti, kje in zakaj." Buy the Market "je preprost način za vlaganje v sedmih podprtih sredstvih na Circle Investu vi izberete sredstva v katere želite vlagati mi pa naredimi ostalo. Samodejno delimo naložbo v vsak posamezni trg kovancev katerte lahko kupite takoj. "


"Poudarek je na trgu," je dodala Mayerjeva.


Circle Invest bo sredstva označil z 1 odstotkom, ko uporabniki kupijo ali prodajo določeno kriptovaluto, vendar ne bodo zaračunali nobenih fiksnih taks. To se razlikuje od obstoječih trgovalnih platform, za katere je dejala, da zaračunavajo tako stroške označevanja kot trgovanja.


V zadnjih tednih je Circle dodal podporo kriptovalutam, kot so monero in zcash. Mayerjeva je CoinDesku povedala, da je Circle "dejavno razmišljal o tem, kdaj dodati nove kovance", vendar ni pojasnila, kdaj ali katere kriptovalute bi še dodali v aplikacijo.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...