sreda, 16. maj 2018

Ripple sprožil pobudo "Xpring" za vlaganje v zagon, ki se osredotoča na XRP

Podjetje Ripple je sprožilo pobudo, katere namen je podjetnikom v blockchain prostoru omogočiti boljši začetek poslovanja, dokler spodbujajo svoj lasten ekosistem.

Napovedan v ponedeljek, Xpring (izgovorjen "spring") bo vlagal, pridobival in zagotavljal nepovratna sredstva za "resne" projekte in podjetja, ki jih vodijo "dokazani" podjetniki.


Sklad tveganega kapitala bo nudil podporo za zagon in projekte, ki izkoriščajo digitalno sredstvo XRP in odprtokodno tehnologijo XRP Ledger-blockchain, s katero je podjetje Ripple izdelalo orodja, namenjena podjetjem.


Podjetje je dejalo: "Kot ena od redkih podjetij, ki se ukvarjajo s protipotresnimi primeri, se zdi, da smo edinstveno pozicionirani, da podjetnikom nudimo smiseln način."


Ripple je imenoval Ethana Bearda, nekdanjega direktorja Facebook Developer Network, kot višjega podpredsednika, ki je vodil začetni inkubator Xpring in programiranje programa Ripple.


Ob zagonu je Beard povedal:

    
"Blockchain in digitalna sredstva imajo sposobnost reševanja pomembnih problemov in XRP s svojo hitrostjo, razširljivostjo in dokazanim primerom uporabe v realnem svetu - je odlično orodje za zagon podjetij in podjetnikov, ki gradijo podjetja."


V drugih Ripple novicah v ponedeljek je družba razkrila, da staoMitsubishi, Standard Chartered in Tajska Bank of Ayudhya (Krungsri), hčerinska družba MUFG Bank, vodili plačila med Singapurjem in Tajsko z Rippleovim xCurrent blockchain proizvodom.


Namen preizkusa je pokazati komercialno izvedljivost uporabe xCurrent za hitrost čezmejnih plačil med neodvisnimi bankami, v skladu s zagonom podjetja. Nenazadnje podjetje Ripple upa, da bo prinesel finančno prednost podjetjem, ki uporabljajo izdelek v sektorju, ki je zelo konkurenčen.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...