sreda, 29. november 2017

Aplikacija za Bitcoin denarnico Abra dodaja podporo za Ethereum

Aplikacija za Bitcoin denarnico Abra dodaja podporo za ethereum, zagon je napovedan danes.

Premik na vključitev druge največje kriptovalute na svetu s tržno kapitalizacijo na seznamu valut je bil predstavljen na CoinDesk's Consensus: Invest eventu v New Yorku. Po mnenju ustanovitelja in bivšega režiserja Netscapea Billa Barhydta bo možnost ethereuma na voljo v tednu, poleg Bitcoin-a in več desetih državnih valut.

 
Poleg Ethereuma Abra dodaja tudi svoje zmogljivosti za shranjevanje v aplikaciji, kar omogoča uporabnikom, da imajo v določenem času več valut.


Kot je Barhydt pojasnil:

    
"Dostop imate do ethereuma in hkrati shranite še tri različne denarnice, tako da imate Dolarje, Bitcoin in Ethereum istočasno. In verjamemo, da je to vse to prvič mogoče v ne-skrbniški spletni denarnici."


Izdelovalec aplikacij za spletne denarnice, ki je leta 2015 prišel iz prikritega načina in dvignil 12 milijonov ameriških dolarjev financiranja iz Serije A, se prav tako premika, da bi dodal podporo tudi za transakcije s številnimi podpisi.


Abra trenutno uporablja en sam model podpisa, s katerim uporabnik podpiše transakcije z njihovim povezanim zasebnim ključem. Z uporabo "Two of Two" multi-sig denarnice bosta uporabnik in aplikacija pred oddajanjem imela zeleno luč za vse transakcije.


Kasneje naslednje leto se bo Abra razširil na to funkcijo, pri čemer bo dodal "dva od treh" modelov, ki jih podpira tretja stran oracle storitev, ki se lahko prijavijo na mesto samega uporabnika ali Abre. 

"Resnično neposredno se odziva na zahteve potrošnikov za več boljših stvari v aplikaciji Abra, zato smo navdušeni, da bi jim dali, kar želijo," je dejal CoinDesk.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...