sreda, 11. april 2018

Crypto Exchange Bittrex ponovno sprejema nove stranke

Kriptovalutni izmenjevalnik Bittrex v Seattleu zdaj sprejema nove registracije uporabnikov.

Novi uporabniki se lahko prijavijo prek prenovljene spletne strani borze, ki je bila objavljena v torek. V decembru so bile prijave začasno ustavljene zaradi nasičene zmogljivosti in v zadnjih nekaj mesecih so bili uporabniki vključeni v nov program s čakalnimi vrstami.
 
 Vsi kupci bodo morali končati postopke preverjanja identitete, da zaključijo svoje prijave. 
  
Bittrex je tudi objavil "izboljšano spletno stran" z izboljšano varnostjo, so sporočili iz objave. 

Direktor podjetja Bittrex Bill Shihara je navedel, da je družba odgovorna za zagotavljanje strankam zanesljive platforme in izjemne storitve za stranke kot spodbudo za zaustavitev registracij. 

Dodal je:

    
"Po skrbnem delu za izboljšanje naše infrastrukture in nadgradnjo naše spletne strani, z veseljem objavljamo registracijo za nove uporabnike, ki so se danes registrirali." 


Družba je ugotovila in razširila svojo ekipo, da bi vključila nekdanje zaposlene v Amazoniji, pa tudi nekdanje članice ameriških oddelkov za pravosodje in domovinsko varnost. 

Ta poteza poteka dva meseca po tem, ko je Bittrex izdal svoje kriterije za prijavo žetonov. Zaposleni v borzi vodijo predhodne preglede projektov, Bittrex pa je poudaril, da morajo biti za žetone, ki omogočajo popolno revizijo, opravljeni tudi postopki skladnosti, ki jih je treba navesti v Združenih državah, o čemer je takrat poročal CoinDesk.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...