torek, 8. maj 2018

Circle dodaja Monero v Crypto investicijsko aplikacijo

Blockchain zagon Circle dodaja zasebno kriptovaluto Monero na svojo aplikacijo Invest, je podjetje napovedalo v ponedeljek.

Samo en teden po objavljeni plačilni platformi ko so dodali zcash v svojo trgovsko aplikacijo, je družba dodala monero, glede na objavo v spletnem blogu. Kot pri drugih kovancih, ki so na voljo v aplikaciji, bodo uporabniki lahko kupili ali naložili kriptovaluto.


Poleg zasebnih kovancev Circle Invest ponuja tudi bitcoin, bitcoin cash, ethereum, ethereum classic in litecoin.


V poročilu je višji vodja prodaje podjetja Rachel Mayer napisal:

    
"Prejšnji teden smona Circle Invest v družino kovancev sprejeli zcash. Danes še naprej razvijamo našo zbirko kovancev tako, da podpiramo tudi Monero kot novo kripto ponudbo, ki nam omogoča, da investicijsko kripto premoženje doseže skupno 7 kovancev, kar bo naredilo Circle Invest eno od edinih platform, ki jih lahko z vašim bančnim računom nemudoma in brezhibno vlagate v najširšo skupino kovancev. "


Prihodnje posodobitve bodo vključevale informacije o tem, kako razmišljamo o dodajanju sredstev v naše izdelke in več novih funkcij.


Aplikacija Invest je digitalni naložbeni produkt, ki nima nobenih provizij, kot je bilo že povedano. Medtem ko je predogled pokazal, da je Ripple XRP morda zelo podprta kriptovaluta, doslej še ni na platformi.


Izvršni direktor Circle Investa se ni takoj odzval na zahtevo za komentar.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...