petek, 22. december 2017

Bitcoin cena padla pod 15k$, navzdol 25% od najvišje vseh časov

Cena bitcoina se je znižala za več kot 25 odstotkov od vseh časov po tem, ko je dosegla skoraj 20.000 ameriških dolarjev prejšnji teden je pokazal tržni podatek.

Cene so padle tako nizko naprimer 14.502 dolarjev za začetek današnje trgovalne seje, v skladu s CoinDesk's Bitcoin Price Index (BPI), približno 27 odstotkov od vseh časov visoke 19.783 $ kot je bila 17. decembra.


Na splošno je bitcoin zabeležil nekaj pomembnih padcev cen po nedeljskih dobičkih, vključno s padcem pod 17.000 $ v torek, ki je predstavljala približno 1,800 $ padec na dan. Dejansko so analitiki predlagali, da bi cena lahko doživela nenehno nestanovitnost, saj se 2017 približuje koncu in tukaj je nov denar, ki so ga prinesli bitcoin-ovi meteorski dobički.


Toda drugi lahko testirajo alternativne kriptovalute, saj je bitcoin daleč od tega, ko je videl, da je njegova cena nedavno dosegla najvišjo vrednost.


Po podatkih OnChainFX-a, ki prikazuje gibanje cen za kriptovalute, so v zadnjih štirih dneh vsi najboljši kovanci s tržno kapitalizacijo dosegli najvišjo vrednost. Od kriptovalut, kot so bitcoin Cash, Dash
in Litecoin, so v zadnjih 24 urah zabeležile upad.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...