petek, 26. januar 2018

Varnostna družba Guardtime razkriva produkt za shranjevanje Crypto sredstev

Podjetje za varovanje podatkov Guardtime in blockchain zagon Metaco sta skupaj predstavila nov izdelek za upravljanje kriptovalutnih sredstev.

Poimenovan izdelek "Silo", je bil predstavljen v Ženevi prejšnji teden, ko je ponudil rešitev za shranjevanje za vlagatelje v digitalna sredstva. Združuje programsko opremo, ki jo je razvil Metaco in "protivlomne" strojne opreme, ki jo je razvil Guardtime.

Silo je postavljen kot način za varno shranjevanje sredstev, s posebnim poudarkom na financiranju in bančnem prostoru. Silo je eden od številnih izdelkov, ki so se v zadnjih mesecih začeli ukvarjati s to podmnožico, kar je morda presenetljivo glede na naraščajoč profil kriptovalut kot nove vrste razreda sredstev.

Adrien Treccani, generalni direktor podjetja Metaco, je v izjavi postavil začetek na cybersecurity izzive okoli kriptovalut, kar dokazuje barvita zgodovina vlomov in prevare, ki vključujejo tehnologijo.

"SILO, zgrajen izključno za finančna podjetja, rešuje ta problem in posameznikom omogoča, da trgujejo s kriptovalutami z resničnim duševnim mirom in hkrati podaljšujejo vlogo bank kot skrbnikov v prihodnosti," je pripomnil.

Izdelek označuje najnovejšo uporabo v blockchainu za GuardTime, ki je v preteklosti podpisal partnerstva z ameriško mornarico in podjetji, kot je Ericsson, ki se osredotočajo na aplikacije tehnologije.

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...