četrtek, 26. julij 2018

Kripto varnostni zagon BitGo do skrbništva Zcash-a

Zagon kripto varnosti in shranjevanja BitGo dodaja Zcash na svojo platformo, je podjetje napovedalo v sredo.

Kriptovaluta, osredotočena na zasebnost, združuje več glavnih kriptovalutnih sredstev na platformi zagona, ki ponuja multisignaure denarnico, skrbniške izdelke in storitve za uporabnike, ki vključujejo institucionalne stranke. Prejšnji teden je družba dodala tudi podporo za 57 žetonov ki bazirajo na ethereumu kot je poročal CoinDesk.

Stranke bodo lahko skladiščile Zcash na multisignature denarnici podjetja BitGo in cold-storage denarnici za shranjevanje, v skladu s podjetjem.

Glavni tehnični uradnik podjetja BitGo Ben Chan je CoinDesku povedal, da je "Zcash naraven za BitGo, saj sta oba osredotočena na zaščito zasebnosti, varnost in najsodobnejšo tehnologijo." Kriptovaluta tudi prihaja na platformo po izrazih zanimanja od institucionalnih strank, je dodal.

Inženir Zcash Brad Miller je v izjavi dejal, da bo podpora BitGo omogočila vlagateljem, da "brez težav pošljejo in sprejemajo Zcash na varen in zaščiten način", zlasti zaradi institucionalnih varnostnih standardov, ki jih podjetje uporablja.

"Ekosistemska ekipa družbe Zcash in BitGo sta sodelovala, da bi zagotovila dobro integriran in podprt Zcash," je dejal.

Chan je tudi navedel, da se bo dodajanje novih kriptovalut nadaljevalo, BitGo pa načrtuje, da bo do konca leta 2018 dodal več kot 100 žetonov.

Kot je bilo že povedano, je BitGo vložil listino za izgradnjo lastne regulirane storitve skrbništva nad premoženjem. Ni še jasno, kdaj se bo BitGo Trust lahko odprl za poslovanje, vendar je podpredsednica marketinga Clarissa Horowitz maja za CoinDesk povedala, da zagon dela z regulatorji o tem procesu.

Chan je dejal, da je BitGo "na poti, da postane prvi namensko digitalno usposobljen skrbnik."

2-mesečni padec: Bitcoin cena padla pod $ 9K

Cena bitcoina se je prvič po več kot dveh mesecih znižala pod 9.000 $. Po časovnem obdobju je Bitcoin Price indeks CoinDesk (BPI) dosege...